Нападателят на Арсенал Габриел Жезус не се притеснява от натоварения

...
Нападателят на Арсенал Габриел Жезус не се притеснява от натоварения
Коментари Харесай

Жезус: Сака и Мартинели са машини

Нападателят на Арсенал Габриел Жезус не се тормози от натоварения цикъл на тима си и сподели, че е подготвен да играе по 70 мача на сезон, в случай че се постанова.

 Миналата седмица мениджърът на отбора Микел Артета отбрани решението си да не даде отмора на крилото БукайоСака на мача с ПСВ Айндховен за Лига Европа, извоюван с 1:0, като сподели, че се чака от играчите от международна класа да демонстрират постоянно най-хубавото, даже и да играят през 3 дни. " Аз се възвръщам добре след мачовете - храня се добре, дремя добре и доста ми харесва живота с фланелката на Арсенал. Така че съм подготвен да играя 50, 60, 70 мача на сезон ", сподели Жезус пред репортерите преди втория мач с ПСВ Айндховен. 
 В Арсенал са решили с каква сума ще поддържат Артета в борбата за купата В Арсенал са решили с каква сума ще поддържат Артета в борбата за купата
Бразилецът сподели още, че неговите съотборници Сака и Габриел Мартинели са на друго равнище като фитнес форма и сила. " Мисля, че съм играл с доста сила и търча от самото начало, съпротивлявам се през целия мач. Но откакто упражнявам всеки ден с тях, си давам сметка, че даже не съм покрай тях. Те просто не стопират. Те са машини, качествени футболисти, а и двамата са още доста млади - на по 21 години ", сподели още бразилският нападател.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР