Нападателят на Ал-Насър Кристиано Роналдо заяви, че е щастлив да

...
Нападателят на Ал-Насър Кристиано Роналдо заяви, че е щастлив да
Коментари Харесай

Кристиано: Трябваше да дойда по-рано в Ал-Насър

Нападателят на Ал-Насър Кристиано Роналдо съобщи, че е благополучен да играе за своя тим в Саудитска Арабия и изрази съжалението си, че не е минал в клуба от Близкия изток по-рано, заяви Българска телеграфна агенция. 

„ Много съм благополучен да играя за Ал-Насър и чакам с неспокойствие да играя най-хубавия футбол за този популярен клуб. Наистина скърбя, че не пристигнах в Ал-Насър по-рано, само че в този момент съм тук и ще се опитам да оказа помощ на тима да реализира триумф “, сподели Роналдо, представен от Roya News.

В понеделник вечер португалската футболна звезда осъществя своя гол №50 от началото на календарната година, вкарвайки при триумфа на своя отбор с 5:2 в четвъртфиналите за Купата на Саудитска Арабия против Ал-Шабаб.

Иначе Кристиано Роналдо мина публично в Ал-Насър при започване на актуалната година и към този момент има на сметката си 40 гола в 47 мача за 9-кратните първенци на Саудитска Арабия, а в това време вкара 10 попадения и за своята Португалия в хода на квалификациите за Евро 2024, в които " мореплавателите " завоюваха всичките си 10 срещи и приключиха на върха в група " J "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР