Нападателят Хавиер Ернандес е инструктирал своя агент да му намери

...
Нападателят Хавиер Ернандес е инструктирал своя агент да му намери
Коментари Харесай

Чичарито май тегли чертата на престоя в Уест Хем

Нападателят Хавиер Ернандес е инструктирал своя сътрудник да му откри нов тим до края на януари. Това призна таман мениджърът на футболиста – Едуардо Ернандес.

Мексиканският национал мина при „ чуковете” преди началото на сезона и измежду почитателите имаше огромни упования. Нещата обаче не потръгнаха за Чичарито нито до момента в който Славен Билич водеше тима, нито в този момент, когато отпред е Дейвид Мойс. Шотландският експерт несъмнено не е измежду обичаните хора на 29-годишния нападател, тъй като преди време имаше съществена заслуга за раздялата на Ернандес с Манчестър Юнайтед.

Чичарито ще избавя кариерата си в Съединени американски щати

Затова и футболистът не се впечатлява от скорошните апели на Мойс да остане при лодончани. „ Има значително клубове, които се интересуват от услугите на Чичарито. Той е футболист, който всички познават като безспорен професионалист”, разяснява сътрудникът на играча.

„ Нашият главен приоритет е намирането на клуб, в който Чичарито би изиграл допустимо максимален брой мачове. Това е най-важното. Хавиер персонално ме помоли за това. Той изиска ясно да търсим тим, който в действителност има потребност от състезател с неговите характерности, тъй като той желае да играе, играе и играе”, добави сътрудникът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР