Нападателят Душан Влахович може да премине в Арсенал през лятото,

...
Нападателят Душан Влахович може да премине в Арсенал през лятото,
Коментари Харесай

Влахович обърна палачинката: Готов е да премине в Арсенал

Нападателят Душан Влахович може да премине в Арсенал през лятото, откакто отхвърли да се причисли към отбора на Микел Артета предишния януари, с цел да подпише с Ювентус. Вместо него „ артилеристите “ взеха Габриел Жезус от Манчестър Сити предишното лято, който впечатли с екипа на лондончани през този сезон, макар че към три месеца беше контузен, само че въпреки всичко има съществена роля за това Арсенал да е водач в класирането на Висшата лига.

Междувременно Ювентус се изкачва в таблицата на Серия А и към този момент е на седма позиция, откакто им бяха отнети 15 точки от актива им поради финансови измами. „ Биаконерите “ гонят класиране в Шампионска лига, а също по този начин не престават и в шампионата Лига Европа, където на ¼-фналите ще срещне Спортинг Лисабон.

Сега Four Four Two твърди, че Влахович, който играе нерешително през акцията, е подготвен да премине в Арсенал, в случай че лондончани завоюват купата и Артета възобнови интереса си към нападателя. Испанският управител явно откри съвършената опция на Влахович в лицието на Жесус, само че се видя, че лондончани изпитваха компликации при отбелязването на голове, до момента в който бразилецът беше контузен. Поради тази причина не е изключено „ топчиите “ да потърсят нов нападател, изключително с предстоящото завръщане в ШЛ през новия сезон.

Арсенал беше сигурен, че ще подпише с Влахович предишното лято, откакто Артета го дефинира като съществена цел, само че тогава сърбинът вярваше, че прекосяването в Юве би било по-добро за неговата кариера. През този сезон той има 11 гола и четири асистенции във всички шампионати.

Get ready – Arsenal are being linked with Dusan Vlahovic… again
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР