Нападателят Дарвин Нунес призна, че адаптацията му в английския футбол

...
Нападателят Дарвин Нунес призна, че адаптацията му в английския футбол
Коментари Харесай

Нунес: Трудно ми е да се адаптирам в английския футбол

Нападателят Дарвин Нунес призна, че акомодацията му в британския футбол протича постепенно.

Уругваецът, който беше притеглен през лятото от Бенфика, вкара в първите си два мача за Ливърпул, след което обаче отнесе съществено наказване и от този миг головете стопираха.

" Трудно ми е да се приспособявам изцяло, само че имам вяра, че с тренировките и мачовете това ще се случва малко по малко ", сподели той в изявление за TNT Sports Brasil.
 Луис Суарес: Говорих с Дарвин Нунес за аления картон, не е нищо съществено
Луис Суарес: Говорих с Дарвин Нунес за аления картон, не е нищо съществено

" Той е наясно, че в този момент ще бъде наблюдаван по-внимателно, тъй като е в Англия "

" След аления картон ми бе доста мъчно да се съсредоточвам още веднъж. Бях осъден за цели три мача поради моя персонална неточност и ще се постарая в никакъв случай повече да не я повторя. Знам, че би трябвало да бъда по-спокоен и да приказвам по-малко. Всеки позволява неточности и това ще ми бъде обеца на ухото ".

Езиковата преграда също е проблем за някогашния нападател на Бенфика. Той разчита само на преводите на Пеп Линдерс и Витор Матош, които са част от треньорския щаб на Юрген Клоп.

" Все още не знам британски, а Клоп не може да приказва испански. Пеп и Витор ми превеждат, когато мениджърът приказва с футболистите. Винаги са до мен и ми изясняват какво би трябвало да върша. Ако ги няма до мен, ще вляза на терена и няма да имам никаква концепция какво би трябвало да върша ", продължи уругвайският национал.

" Знам обаче, че мениджърът ме поддържа. Това ми дава убеденост и се надявам да му се отплатя на терена ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР