Нападателят Даниел Стъридж заяви желание да се завърне във Висшата

...
Нападателят Даниел Стъридж заяви желание да се завърне във Висшата
Коментари Харесай

Бивш нападател на Ливърпул си търси клуб в Премиър лийг

Нападателят Даниел Стъридж съобщи предпочитание да се завърне във Висшата Лига. Нападателят изтърпя 4 месечна възбрана да не играе футбол на никое място по света, тъй като наруши редица правила, свързани със залагания. Той беше санкциониран със 150 000 паунда и изпъден от турския клуб Трабзонспор. Въпреки дългото изваждане отвън терена Стъридж е поддържал форма с усилени тренировки в имението си в Лос Анджелис. Сега той твърди, че към този момент е подготвен за идната стъпка в кариерата си.

“Имам оферти от целия свят, само че аз съм англичанин и постоянно съм се стремял към Висшата лига”, съобщи той пред Sky Sports.
 Стъридж изхвърлен от футбола до юни
“Вярвам, че мога да предложа доста на отборите от Висшата Лига, имам незавършена работа - продължи Стъридж. - Искам да се върна и да играя там. Свободен сътрудник съм, само че съм играл за едни от най-елитните клубове в света. Готов съм да оказа помощ за триумфи на всеки един тим, който е склонен да ме включи в проектите си.”

Футболистът шеговито отклони въпросите по отношение на възрастта си: “Истина е, че колата е навъртяла доста благи на километража, само че към момента има много път да извърви, преди да грохне”, сподели той. След месец Стъридж ще стане на 31 години.

Той има 306 мача и 106 гола в британския футбол. Носил е екипите на Манчестър Сити, Челси, Болтън, Уест Бромич Албиън и Ливърпул.

ГЕОРГИ РАДУНЧЕВ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР