Нападателят Антоан Гризман е пристиснал Барселона до ръба на пропастта.

...
Нападателят Антоан Гризман е пристиснал Барселона до ръба на пропастта.
Коментари Харесай

Гризман с условие към Барса - тръгва си само ако се върне в Атлетико Мадрид

Нападателят Антоан Гризман е пристиснал Барселона до ръба на пропастта. „ Каталунците “ са принудени да се разделят с французина, с цел да покрият финансовите условия за присъединяване в Ла Лига през новия сезон.

Гризман обаче е сложил изискване, че единственият метод да си тръгне е, с цел да се върне в Атлетико Мадрид. Вариант за това бе замяна със Саул Нигес, само че високата заплата, която пък халфът на „ дюшекчиите “ е изискал прави сходна интервенция финансово нерентабилна за Барса.

До средата на август на „ Камп Ноу “ би трябвало да лимитират разноските си, съгласно условията за уравновесен бюджет на Ла Лига. Ако това не стане Барса няма да може да записва новия контракт на Меси, който сега не футболист на клуба юридически видяно. „ Каталунците “ няма да могат да картотекират и новите си попълнения Серхио Агуеро, Мемфис Депай, Ерик Гарсия и Емерсон Роял.

Ако от Барса не съумеят да се оправят с финансовите си проблеми до края на трансферния прозорец, то всичките упоменати играчи няма да могат да играят най-малко до януари идната година, когато стартира идващия трансферен интервал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР