Наоми Осака може да получи реванш от Кристина Младенович във

...
Наоми Осака може да получи реванш от Кристина Младенович във
Коментари Харесай

Наоми Осака може да получи реванш от Кристина Младенович във втория кръг на Индиън Уелс

Наоми Осака може да получи реванш от Кристина Младенович във втория кръг на започващия на следващия ден шампионат на твърди кортове WTA Premier Mandatory в Индиън Уелс (САЩ). Японката завоюва първата си огромна купа там преди 12 месеца, когато беше отвън първите 40 в света.
 Довечера е жребият за
Довечера е жребият за " Мастърс " 1000 в Индиън Уелс

Григор Димитров е под №26 и ще почива в първия кръг

Осака загуби от Младенович в Дубай преди две седмици. За да стане факт този дуел е належащо французойката да победи китайката Сайсай Джън. Първите 32 в ранглистата пропущат кръг №1, тъй като схемата е за 96 участници.

Триумфът на Осака в Калифорния я изстреля във висока орбита. През септември тя завоюва US Open, a през януари победи в Мелбърн на Australian Open.

Японката е с нов треньор - Джърмейн Дженкинс. Първата сложена, с която може да играе Осака е полуфиналистката от Australian Open Даниеле Колинс. Според схемата Осака може да срещне Белинда Бенчич (Швейцария) или Каролине Вожняцки (Дания) на осминафиналите. Потенциални съпернички в идващите кръгове са чехкините Каролина Плишкова на четвъртфинал и Петра Квитова на полуфинал.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР