Нант нанесе първа загуба на Ница във френското първенство, след

...
Нант нанесе първа загуба на Ница във френското първенство, след
Коментари Харесай

Нант нанесе първа загуба на Ница за сезона в Лига 1

Нант нанесе първа загуба на Ница във френското състезание, откакто победи с минималното 1:0 в семейството си от 14-тия кръг на Лига 1. Голът на успеха означи Флоран Моле в 25-ата минута. Така Ница може да се отдалечи от първото място, в случай че ПСЖ вземе своя мач в кръга. Нант пък продължава да бъде в средата на класирането.

Гостите можеха да отбележат гол в 9-ата минута, когато Данте се освободи от персоналния си надзирател и стигна до топката, стреля с глава, само че стражът на домакините се оправи ослепително. Минута по-късно Кефрен Тюрам стреля рисково, само че излезе в навън.

Домакините поведоха в 25-ата минута. Стражът на гостите направи положително избавяне, само че топката стигна до Флоран Моле, който я вкара в мрежата. Гостите реагираха като ужилени и направиха две положителни положения до почивката. Първо в 43-ата минута Евас Гесон се озова на добра позиция и стреля, само че Албан Лафон избави и топката излезе в ъглов удар.

След неговото осъществяване Терем Мохи скочи в наказателното поле и стреля с глава, само че Лафон още веднъж се оправи отлично. В 63-ата минута футболистите на Нант имаха късмет да удвоят. Дъглаш Аугусто нанесе добър удар, който обаче срещна гредата.

Минута по-късно Терем Мохи стреля, само че Албан Лафон още веднъж се оправи със обстановката. В 86-ата минута Моузес Симон стреля рисково, само че топакта се удари в десния дирек и резултатът остана 1:0.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР