НанороботиТова са миинатюрни машини, функциониращи на клетъчно ниво, способни да

...
НанороботиТова са миинатюрни машини, функциониращи на клетъчно ниво, способни да
Коментари Харесай

На какви технологии на бъдещето ще станат свидетели родените през 2000-те години

Нанороботи

Това са миинатюрни машини, функциониращи на клетъчно равнище, способни да възвръщат тъкани, да унищожават патогенни извършители и да доставят нужните нанолекарства. Това не значи безусловно запълване на кръвоносната ни система с трилиони микроскопични късчета метал и силиций. Най-вероятно учените ще могат да трансфорат сегашните бактерии в роботи, способни да извършват кодови функционалности в нашето тяло. Възможно, с помощта на тях ще можем да увеличим продължителността на нашия живот.

Друга технология, която може да повлияе на безчет човешки животи, е термоядрената сила. За благополучие към този момент сме на прага на решаването на този проблем, съдейки по новините от Китай. С малко шанс, когато внуците на поколението Z станат задоволително огромни, с цел да карат, човечеството ще усъвършенства технологията до най-високо равнище, счита изданието.

Квантови компютри

Според изданието, в случай че можем да накараме класическите логаритми да се научат да ръководят коли, то можем да си представим, че ще успеем и да получим квантови суперкомпютърни клъстери, употребяващи голямо количество данни...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР