Нанков: В асфалта на пътя край Своге има материал, който

...
Нанков: В асфалта на пътя край Своге има материал, който
Коментари Харесай

Нанков: В асфалта на пътя край Своге има материал, който не е трябвало да бъде вложен в него

Нанков: В асфалта на пътя край Своге има материал, който не е трябвало да бъде вложен в него
Българска социалистическа партия не се посвениха да политизират нещастието край Своге. Бъдете уверени, че която и компания да беше инженер, дейностите на страната щяха да бъдат същите. Това сподели районният министър Николай Нанков на ексклузивен брифинг в централата на партия ГЕРБ, съобщи кореспондент на БГНЕС.

По-рано от "Позитано" приканиха не за оставки на министри, а за оставката на цялото държавно управление на Бойко Борисов, който показаха за персонално виновен за нещастието и обявиха, че корупцията освен краде, а към този момент и убива.

„ Изследванията на асфалта демонстрират, че по време на изпитването му със солна киселина има вложен неприемлив материал в него. Въпреки това документите е изрядна. Сега следва самостоятелна лаборатория да удостовери резултатите “, съобщи Нанков.

Той добави, че пътната организация в никакъв случай не е имала проблем с намирането на строителната компания и напомни, че разрешението за градеж е издадено през 2010 година, а строителството е почнало през 2011 година Окончателно пътят е бил признат от 20-членна комисия през декември 2016 година, акцентира Нанков. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР