Намиращият се в отлична форма напоследък Мавис Чибота отпадна от

...
Намиращият се в отлична форма напоследък Мавис Чибота отпадна от
Коментари Харесай

В Конго разочаровани от контузията на Мавис Чибота

Намиращият се в отлична форма в последно време Мавис Чибота отпадна от групата на националния тим на Конго за контролите с Тайланд в Банкок, както и с Малайзия.

Причината е травма в коляното, която футболистът на Лудогорец е получил по време на мача с Левски, който приключи с победа за разградчани с 2:0.

Вчера Чибота, който вкара първия гол против " сините ", даже пусна фотография в обществените мрежи, по какъв начин се подлага на терапия за по-бързо възобновяване.

Новината за травмата на Чибота ядоса много хората в Конго.

" Той вкара хубав гол против Левски, само че избра да остане в клуба си. Там щял да лекува коляното си. Това е нещо, което надали ще се хареса на треньорите на Конго, тъй като той играе постоянно за Лудогорец ", написа локалното издание adiaccongo.com.

" Меридиан мач " пък припомня, че Лудогорец ще бъде без полския халф Яцек Горалски за гостуването на Ботев (Пд). Причината Гуралски да отпадне е наказване поради насъбрани 5 жълти картона. Още трима футболисти са глобени от Дисциплинарната комисия след последния кръг. Това са Еберт Кардосо (Ботев Пд), Александър Василев (Берое) и Илиас Хасани (Арда).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР