Намираме се в централно районно управление – около 12-13 фенове

...
Намираме се в централно районно управление – около 12-13 фенове
Коментари Харесай

НА ЖИВО ОТ АРЕСТА: Един от задържаните привърженици на „Левски“ говори пред Euronews Bulgaria

„ Намираме се в централно районно ръководство – към 12-13 почитатели на „ Левски “. Бяхме незаслужено арестувани незабавно след пропускателния пункт за възнаграждение на таксата за автомагистралата преди стадиона. Служителите на реда избраха три български коли, безусловно на инцидентен принцип, без да е имало никакви провокации, наблягам, още преди мача да е почнал. Направиха ни обиски и инспекция и ни задържаха. “

Това описа в ефира на Euronews Bulgaria Николай Николов – един от почитателите на „ сините “, който се намира в столицата на РСМ.
Около 12 часа бяхме без безусловно никаква вода или нещо за ястие, не ни разрешиха да се обадим на никого. Пълна насмешка с нашите права.
„ Посланикът ни обясни чисто по законов метод и път по какъв начин можем да се измъкнем “, уточни Николов.

Той добави, че след задействането на българския консул в РСМ е била обезпечена храна, която те са си заплатили.
Ние оставаме блокирани тук, до момента в който не ни върнат документите. А с цел да стане това, всеки би трябвало да заплати по 300 евро на човек. Основанието е по член от техния углавен кодекс за нарушение на публичния ред, което изобщо не е имало от наша страна. Напълно незаслужено.
„ Моментално ще потърсим правата си, когато се върнем в България. Това е напълно на политическа основа “, акцентира последователят на „ Левски “.

Той благодари на почитателите на „ Левски “, които незабавно са се организирали и са събрали огромна сума пари за арестуваните.

Николов уточни, че представителите на органите на реда са се държали неуважително към българските жители.

„ Очаквам в следобедните часове да бъдем освободени “, сподели още последователят на „ Левски “.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР