Намираме се в нова политическа ситуация. Тя идва след думите

...
Намираме се в нова политическа ситуация. Тя идва след думите
Коментари Харесай

Георги Лозанов очаква предсрочи избори

Намираме се в нова политическа обстановка. Тя идва след думите на Мария Габриел. Острата ѝ рецензия трансформира обстановката. Преди това имаше опит на Политическа партия да предоговори връзките в обединението. Общо взето не съумяха. Това съобщи в NOVA политологът Цветанка Андреева.

Медийният специалист Георги Лозанов разяснява, че ще отидем на предварителни парламентарни избори, в случай че ГЕРБ и Движение за права и свободи имат самочувствието, че ще ги завоюват.

Според журналиста Любчо Нешков " низкият политически спор помпа настроения, които са рискови за обществото и може да маргинализира в допълнение страната ни ".

" България би трябвало да бъде фактор в района ", съобщи Нешков.

" Турция купува 40 изтребителя F-16, 80 ремонтира. Гърция се трансформира в най-големия енергиен и боен център на НАТО. Албания се разделя от Македония, съвсем обществено прието от албанския президент. Република Сръбска се съюзява с Русия ", съобщи Нешков. По думите му сега се води спор кой какво желае да дели и вземе, а значимите световни въпроси остават на назад във времето, което е безконтролно от страна на политическия хайлайф.

Според Лозанов ситуацията е доста трагично, а откогато има вероятност Тръмп да се върне на власт, Русия е почнала да печели на фронта в Украйна, което няма по какъв начин да остане без властови последствия в България. " Те няма да са в интерес на евроатлантизма ", съобщи Лозанов. По думите му в оферти от ПП-ДБ меморандум има паритет.

Цветанка Андреева добави, че при възможни нови избори Политическа партия ще изгубят поддръжка по отношение на ГЕРБ и най-вероятно обединението с Демократична България няма да я има. Любчо Нешков подлага на критика желанието на Политическа партия и Кирил Петков да получат Министерство на външните работи след ротацията.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР