„Намираме се в навечерието на много важно събитие. Искът на

...
„Намираме се в навечерието на много важно събитие. Искът на
Коментари Харесай

Александър Дугин: Или Гугъл, или Русия

„ Намираме се в навечерието на доста значимо събитие. Искът на “Цариград” към “Гугъл” и към “Ютюб” има всички шансове да стане съдбоносно. Руският съд призна цялостната аргументираност на желае на “Цариград”. А държавното управление в това време издаде редица постановления, директно предписващи на задграничните услуги в активността си в Русия да се подчиняват на съветските закони “. Сега най-интересното: в случай че “Гугъл” се подчини, то неговата активност в Русия ще бъде изцяло следена от страната. Това значи освен възобновяване на профила на “Цариград” на “Гугъл” с милиони клиенти и възобновяване на вредите. Впрочем, “Гугъл” ще би трябвало да възвърне и моя учебен канал, а също по този начин профилите на “Катехон” и “Геополитика.ру” и всички тези запаси, които глобалистите, озверели от личната си безотговорност, без всякакво предизвестие смъкнаха ", съобщи в предаване на уеб страницата tsargrad.tv съветският мъдрец Алекандър Дугин, един от идеолозите на путинизма и актуалния съветски войнстващ шовинизъм.

В края на юли всички профили на Дугин, телевизия "Царград " и още няколко обслужващи последователите на Дугин и благосъстоятелност на "православния милиардер " Константин Малофеев ресурса бяха блокирани.

По-късно Дугин подаде иск против тях.

„ Цялото наличие на “Гугъл” и “Ютюб” ще се намира в зоната на цензура на Русия. И това, което Русия признае за неуместно, ще бъде изтривано наложително. А това, което в противен случай, не опонира на съветското законодателство - апелирам, да заповяда. Но при нас са неразрешени пропагандата на ЛГБТ, извращенията, травеститите и еднополовите фамилии. При нас са неразрешени задграничните сътрудници, в това число демократичните терористи като неразрешените в Русия структури на Навални. Значи, на “Ютюб” не би трябвало да се демонстрират американските посолства и посолствата на Евросъюза, където преоблечени като дами мъже размахват оранжеви флагове. Това развращава съветските деца. Значи, “Гугъл”, вън! Ти даже нямаш право да намираш подобен отпадък в Русия ", заплашва Дугин.

„ Не ми се има вяра нещо, че тези отровни, пронизани с бясната идеология на джендъра, трансджендъра и постхуманизма сили ще одобряват нашите условия. Те ще променят на самите себе си.

Затова и най-вероятно ще се сбогуваме с тях. Тогава ще се вдигне звук. Но в Китай всичко мина безшумно. Още повече в Иран и Турция. Може би и при нас ще мине безшумно. Макар че това не е значимо. Тихо или шумно. Или Русия, или “Ютюб”. Изборът е явен. Народът избра Русия.
Това е вярно. Майната му на такава търсачка, която търси единствено това, което желае, и която вреди и не избавя душата на приличния човек. И му демонстрира някаква нелепост. Ако не е нелепост, то няма да има проблем. Ние се безпокоим от нелепостите, а и въобще дали в Русия работят съветските закони и съветският човек се усеща спокоен и надеждно - да гледа, демонстрира, търси и разгласява нещо свое, съветско, или даже да пуска това, което не е свое - само че в рамки, приключва предаването Дугин.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР