Намираме се в блато, в което няма никакво развитие, не

...
Намираме се в блато, в което няма никакво развитие, не
Коментари Харесай

Ваня Григорова за работата на Столичния общински съвет: Намираме се в блато, в което няма развитие

Намираме се в тресавище, в което няма никакво развиване, не можем да намерим задоволително съображение, с цел да работим с групата, която има най-вече общински съветници. Това сподели в ефира на „ Добро утро, Европа “ общинският консултант от о от " Българска социалистическа партия за България " Ваня Григорова.

„ Те декларират, че ще бъдат открити и транспарантни, само че имам няколко питания и искане за информация за общински сдружения, на които нямам отговор. Очевидно е нежеланието да се даде цялостна информация даже на общинските съветници, с цел да можем да участваме интензивно в работата на Столична община “, счита Григорова.

Според нея не е огромна вероятността в случай че до 13 февруари не бъде определен ръководител на Столичния общински съвет, да се стигне до избори, каквото предизвестие насочи кметът на София Васил Терзиев.
Има разнообразни тълкувания, само че с цел да отидем на избори, Столичният общински съвет не би трябвало да заседава три месеца. Ние заседаваме. За да има законово съображение да отидем на избори, ние би трябвало да решим три месеца да не се виждаме. Аз считам, че това няма да се случи.
По думите на Ваня Григорова обаче патовата обстановка, в която се намира Столичният общински съвет може да продължава постоянно. До този миг обаче това не е пречило на Столична община да работи, сподели още тя.

Ваня Григорова дефинира работата на екипа на Васил Терзиев като бойкот към самите тях.

Целия диалог вижте във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР