Намериха 39 кг кокаин в един от военните самолети, съпровождащи

...
Намериха 39 кг кокаин в един от военните самолети, съпровождащи
Коментари Харесай

Намериха 39 кг кокаин в самолета, съпровождащ бразилския президент на Г-20

Намериха 39 кг кокаин в един от военните самолети, съпровождащи лайнера на президента на Бразилия Жаир Болсонаро на Г-20, заяви съветската редакция на Би Би Си.
Срещата на Г-20: Климатичните промени и стопанската система измежду тематиките Лидерите ще проведат и доста двустранни срещи, на които се чака да бъдат разисквани връзките сред Вашингтон и Техеран
Дрогата е открита, когато самолетът, летял са Осака, където минава инспекция, е направил директно кацане в испанския град Севиля, сподели бразилският министър на защитата.

По данни на локални медии е арестуван 38-годишният лейтенант сержант Мануел Силва Родригес. Той е съпровождал три бразилски президенти в 29 интернационалните пътувания.
Крайнодесен конгресмен е новият президент на Бразилия Жаир Болсонаро е някогашен капитан от армията
При инспекция на багажа му са открити 37 пакета с кокаин, съобщи източник от полицията, представен от изданието „ Ел Паис”.

Родригес е бил част от екипажа на аероплан, който е трябвало да ескортира президента Болсонаро на противоположния път от срещата на Г-20.

Президентът е бил в различен аероплан, който на път за Осака, е кацнал в Лисабон, а е трябвало също да се приземи в Севиля, само че проектът е бил изменен.

Според вицепрезидента на Бразилия арестуваният е професионален наркокуриер.

Жаир Болсонаро пък написа в „ Туитър”, че ще изиска най-строго наказване за арестувания сержант.



Родригес е задържан с решение на испанския съд без право за освобождение под гаранция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР