Намерете си добра причина да гласувате!Дали за личности или партия,

...
Намерете си добра причина да гласувате!Дали за личности или партия,
Коментари Харесай

Областният управител на Сливен призова да се гласува

„ Намерете си добра причина да гласувате!Дали за персони или партия, дали против модел на ръководство и порочни практики.Изберете защо и след това за кого да гласувате! “, прикани гласоподавателите регионалният шеф на Сливен Минчо Афузов.

По думите му, не би трябвало да се подценява правото и отговорността на всеки да взе участие в най-важния за ръководството на страната развой – изборите, тъй като те са единственият либерален път за промяна на политическото статукво и за по-добро ръководство на страната ни.

Минчо Афузов добави, че тези избори се организират в изискванията на разрастващ се боен спор не изключително надалеч от границите ни и задълбочаваща се международна рецесия. Според него, гласовете, които разясняват, че изборите нямат значение, че те са предрешени и че няма смисъл да се гласоподава, са „ манипулативни.
„ България има своите почтени виновни водачи и политици и огромна част от тях са в листите с претенденти за 48-ото Народно заседание “, уточни още той.

Областният шеф показа пред медиите и свършената от администрацията работа, обвързвана с обезпечаването на естествени и почтени избори.
„ Проведени са срещи с всички институции, виновни за провеждането на изборния развой. Към шефове на образователни заведения и кметове на обитаеми места са отправени рекомендации да не се пробват да въздействат на вота. Извършени са инспекции на описи с хора, кандидатствали за приемането на дърва за огрев “, добави той.

Афузов разгласи, че за първи път в Сливенска област има девет неоправдателни присъди и 13 досъдебни производства, свързани с пазаруване на гласове на предходните избори.

В аудиото чуйте обръщението на регионалния шеф....
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР