Намерено е тялото на член на екипажа на иранския петролен

...
Намерено е тялото на член на екипажа на иранския петролен
Коментари Харесай

Намерено е тялото на моряк, загинал при сблъсъка на ирански танкер с китайски товарен кораб

Намерено е тялото на член на екипажа на иранския петролен танкер, който се възпламени след след конфликт с китайски товарен транспортен съд край източния бряг на Китай, съобщи Ройтерс.

Ръководителят на иранската пристанищна и морска администрация Мохамад Растад съобщи, че трупът е изпратен в Шанхай за идентифициране. Противопожарни и избавителни екипи се пробват да открият надзор над пожара и да открият 32-амата членове на екипажа.

Самолет от американските Военноморски сили " Боинг П-8A Посейдон " се е включил към интервенцията за търсене и избавяне на моряците от танкера, плаващ под панамски байрак. След конфликта с товарния транспортен съд от Хонконг, станал в събота вечерта на към 300 км източно от Шанхай, в издирването на екипажа на иранския танкер вземат участие осем китайски плавателни съда, един южнокорейски транспортен съд и хеликоптер.

Американският боен аероплан е обследвал безуспешно повърхност от към 3600 квадратни морски благи и се е завърнал в базата си на японския остров Окинава. По данни на китайското министерство на превоза всичките 21 индивида на борда на китайския товарен транспортен съд са били избавени. Китайски представители декларират, че нямат пояснение за аргументите за злополуката. Има заплаха горящият танкер да избухне.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР