Намаляването на цените на лекарствата е единствената правилна политика в

...
Намаляването на цените на лекарствата е единствената правилна политика в
Коментари Харесай

Доналд Тръмп взе пример от Веселин Марешки

„ Намаляването на цените на медикаментите е единствената вярна политика в този бранш. Поздравявам американския президент, че е стигнал до моя извод отпреди 25 години ”, съобщи водачът на ВОЛЯ и заместник-председател на Народно събрание Веселин Марешки. Коментарът му е във връзка оповестената през вчерашния ден от Тръмп политика за събаряне на цените на медикаментите в Съединени американски щати, което се прави за първи път от повече от 50 години.
Припомняме, че от началото на месец юли партия ВОЛЯ организира национална акция - срещи с хората, за поддръжка за въвеждане на безвъзмездни медикаменти за децата и учениците до 4-ти клас, както и за пенсионерите над 65- годишна възраст. Мярката планува и на половина понижени медикаменти за учениците от 5-ти до 8-ми клас.
До момента нито един политик – нито от парламентарните, нито от извънпарламентарните партии, не е изразил поддръжка за тази политика. Кампанията не е отразена и от нито една медия. В същото време стотици българи утвърждават въвеждането на понижени и безвъзмездни медикаменти за посочените български жители. „ ВОЛЯ ще има по-голяма група в идващия парламент и това ще е първото, което ще наложим ”, безапелационен е водачът на партията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР