Намаляването на субсидията ме притеснява дотолкова, доколкото не зная дали

...
Намаляването на субсидията ме притеснява дотолкова, доколкото не зная дали
Коментари Харесай

Йотова: Има наказателна операция в 1 лев субсидия

Намаляването на дотацията ме тормози дотолкоз, доколкото не зная дали това ще подсигурява демократичния развой в страната, съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова в предаването „ Тази заран “ по бТВ.

„ И не разбирайте това умозаключение като факсимиле. Тъй като идват локални избори, за мен е извънредно значимо всяка една партия да има самочувствието да се яви на тези локални избори, без значение дали става въпрос за огромна или за дребна партия. Моят опит сочи, че при сходни катаклизми нормално страдат дребните партии, тъй като надлежно техният бюджет ще бъде доста по-малък. Големите партии ще се оправят, аз съм уверена “, уточни вицепрезидентът.

Илияна Йотова направи прогноза, че това предложение няма да издържи дълго време. „ Преди 10 години съвсем едни и същи хора, които тогава са защитавали високите дотации, със същия жар в този момент пазят по-малките дотации. Да, за 10 години човек еволюира, само че въпреки всичко е малко необичайно. Има някакъв детайл, сякаш на наказателна интервенция, само че мисля че това е едно от решенията, които с много по-голямо самообладание би трябвало да бъдат взимани, тъй като става дума за естествените публични връзки в страната “, съобщи Йотова.

Вицепрезидентът разяснява, че законът би трябвало да се огледа от всички страни и тогава да се реши дали ще има несъгласие, или не. „ Нека да се върне президентът, дано да бъде обнародван законът. Не споделям, че ще има несъгласие, това ще реши той. Важното е да има опция партиите да се усещат обикновено и да не стават подвластни “, сподели още Йотова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР