Намаления до 25% за смарт устройства, козметични продукти, такива за

...
Намаления до 25% за смарт устройства, козметични продукти, такива за
Коментари Харесай

 „Петък с Yettel” през февруари идва с отстъпки, в които се влюбваш

Намаления до 25% за смарт устройства, козметични артикули, такива за дома и сантиментални пътешествия са измежду изненадите в мобилното приложение на телекома
Куп изненади чакат този февруари потребителите в обичайна игра  „ Петък с Yettel ”, която се организира всяка седмица в приложението на телекома. В месеца на любовта потребителите могат да завоюват някоя от страхотните предложения, с която да зарадват себе си или да споделят с обичан човек, като изненадите са освен от Yettel, а и от основни сътрудници на оператора: Ozone.bg, Top Rent a Car, Booking.com, верига хотели „ Шарлопов груп “, Praktis и Escreo.

Клиентите могат да завоюват някоя от отстъпките, като открият специфичния банер на началния екран в приложението Yettel и изтрият виртуалната скреч карта.
-->
През целия февруари потребителите могат да завоюват 25% понижение за смарт телефона – основан с грижа за бъдещето от 60% рециклирана пластмаса. С него потребителите получават първокласни благоприятни условия с най-новата камера с изкуствен интелект, а 6,58 ” FHD+120 Hz екранът обезпечава супер гладко смарт телефон преживяване. Феновете на музиката и подкастите ще могат да завоюват понижение от 15% за елегантните безжични слушалки, които впечатляват със своя High Resolution тон, и 10% за и – едни от най-харесваните от потребителите слушалки.

Мечтаното сантиментално бягство ще бъде по-близо с отстъпката от 12% за кола чартърен от Top Rent A Car,11% понижение за резервация в хотелите на „ Шарлопов груп “ и 4% кешбек от Booking.com. Само на 10 февруари могат да бъдат извоювани и 15%  за разнородни козметични оферти на Ozone.bg. Praktis също се включва във февруарското разпределяне на изненади с понижения от 15%. Функционалните и въглеродно-неутрални бои на ESCREO са част от офертите на петъчната игра на Yettel със 100 лева отстъпка при поръчка над 290 лева С ESCREO всяка гладка повърхнина се трансформира в пространство за творчество, а написаното елементарно може да бъде изтрито.

Всеки консуматор има опция да играе за страхотните предложения по един път всеки петък,  а извоюваната изненада може да бъде споделена с различен клиент, който е в мрежата на Yettel. 

Повече информация за играта и нейните условия можете да откриете .
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР