Наложената от американския президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Наложената от американския президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Забраната за влизане в САЩ на гражданите на 6 мюсюлмански страни вече се прилага напълно

Наложената от американския президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила възбрана за влизане в Съединените щати на жителите на шест страни с преобладаващо мюсюлманско население към този момент се ползва изцяло, заяви през днешния ден Държавният департамент на Съединени американски щати, представен от АП.

Агенцията напомня, че по-рано тази седмица Върховният съд позволи тази възбрана да се ползва, до момента в който е оспорвана в съдилища на по-ниска инстанция. Всички американски посолства и консулства ползват мярката от през днешния ден. Забраната се отнася за жителите на шест преобладаващо мюсюлмански страни - Чад, Иран, Либия, Сирия, Сомалия и Йемен - плюс Северна Корея и някои представители на управляващите във Венецуела, показва АП.

Администрацията на Тръмп изяснява, че рестриктивните мерки се основават на обстановката с тези страни в региона на сигурността и тяхното предпочитание да споделят информация. Според критиците обаче възбраната е опит да бъде попречено на мюсюлмани да влизат в Съединени американски щати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР