Нали никой от вас не се съмнява, че ротация (на

...
Нали никой от вас не се съмнява, че ротация (на
Коментари Харесай

Борисов: Ротация на премиер няма да има, Промяната иска да управлява еднолично

" Нали никой от вас не се съмнява, че ротация (на премиера - бел. ред.) няма да има ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание, разяснявайки покачващото се напрежение сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС.

" С никого не си пиша sms-и, не виждам кого да сгорещявам. Вчера за пръв път се срещнах с Лена Бориславова и разбрах същинските им планове - да ръководят страната еднолично. Както Народното събрание, както законодателната власт, регулаторните органи... ", изясни Борисов, написа Bulgaria on air.

ГЕРБ и " Продължаваме промяната " се скараха и за избора на нов гуверньор на Българската национална банка.

" Предложението ми и това на ГЕРБ е сегашният шеф Димитър Радев да остане. Те имат други оферти, ние няма да ги подкрепим. Радев пристигна от Вашингтон, потвърден специалист, работил е за еврото и Еврозоната ", сподели по тематиката водачът на ГЕРБ.

" Нямам никакво съображение да приказвам от името на държавното управление, мога да приказвам единствено от името на парламентарната си група. Целият либерален свят оказва помощ на Украйна, който с каквото може ", сподели още Борисов и попита по какъв метод тласкат страната ни към война, разяснявайки думите на президента Радев от през днешния ден, че курсът на новото държавно управление е да тласка България все по-близо към война.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР