Налдо се присъедини към МонакоБразилският централен защитник Налдо бе привлечен

...
Налдо се присъедини към МонакоБразилският централен защитник Налдо бе привлечен
Коментари Харесай

Налдо се присъедини към Монако

Налдо се причисли към Монако
Бразилският централен бранител Налдо бе притеглен от Монако, заяви френският клуб. Бранителят минава в отбора на Тиери Анри от немския Шалке 04. 36-годишният футболист има 4 мача за националния тим на страната, като договорът му с отбора от княжеството е до юни 2020. Налдо прекара 14 сезона в Бундеслигата, където защитаваше поредно цветовете на Вердер Бремен, Волфсбург и Шалке 04.

,,Приветстваме Налдо, бранител с голям опит на най-високо равнище и прочут със своите лидерски качества. Убедени сме, че неговият футболен профил ще бъде значима част в нашето предпочитание да заздравим състава “, разяснява прехвърлянето вицепрезидентът на Монако Вадим Василиев в изказване на клубния уебсайт.

,,Благодаря на Монако за тяхното доверие. Ще направя всичко допустимо, с цел да оправдая упованията към мен освен на терена, само че и отвън него. Искам да оказа помощ на Монако с моя опит “, показа самият бразилец на клубния уебсайт. Бившият френски национал и състезател на Арсенал Анри пое,,монегаските “ по-рано през сезона, като отборът сега заема 19-та позиция в таблицата на френската Лига 1. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР