Наклоненото дърво разцепи града, като някои го наричат ​​неудобно“ и

...
Наклоненото дърво разцепи града, като някои го наричат ​​неудобно“ и
Коментари Харесай

Гребете над коледната елха в Кеймбриджшър „като кулата в Пиза“

Наклоненото дърво разцепи града, като някои го назовават ​​„ неловко “ и „ неуместно “, до момента в който други виждат смешната страна, даже го настояват може да сътвори спомагателна гласност преди събитието за включване на светлините в петък вечерта.

Работната група по коледните светлини на Общинския съвет през март реши да купи 30-футово дърво отблизо имение в Норфолк за £3636, с реализатор работи по скица за възобновяване на града, дарявайки £2000 за разноските.

Протоколът от срещата на групата през октомври също демонстрира, че членовете са избрали да употребяват локален хирург за дървета, с цел да конфигурират и отстранен дървото на „ доста по-ниска цена ” до предходната година.

Не е ясно дали това е грешката на дървото или инсталацията, само че няма подозрение, че се приказва за това, като работната група се обърна към Фейсбук, с цел да отговори на някои от рецензиите.

„ Дървото е доставено на пазара през март и отговорът в обществените медии наподобява е разбъркан “, разгласява групата, която приема, че ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР