Наистина смятам, че можем да излезем и да победим всеки

...
Наистина смятам, че можем да излезем и да победим всеки
Коментари Харесай

Николас Пенев: Благодаря за шанса, който ми се дава от Хебър и силно се надявам да успея да го грабна

Наистина считам, че можем да излезем и да победим всеки един тим в шампионата. Ние гледаме мач за мач, излизаме всякога за победа и колкото се може по-нагоре. Защо не и в шестицата. Това съобщи футболистът на Хебър (Пазарджик) Николас Пенев, който през днешния ден бе награден за най-хубав състезател на шестия кръг на Първа лига в обичайна анкета на Пресклуб България.

Синът на Любослав Пенев вкара единствения гол при успеха на Хебър над Локомотив (София) с 1:0 в " Надежда " и през днешния ден получи наградата за първи път в кариерата си, откакто заслужи най-вече гласове в анкетата.

" Аз безусловно всеки ден изучавам уроци от него (Любослав Пенев), само че както споделих най-важният урок, който съм научавал и не преставам към момента да изучавам, е да не се отхвърлям, да съм с гордо вдигната глава и постоянно да не преставам напред. Той е извънреден експерт, максималист и е извънредно елементарно да се работи с него, тъй като всичко е изпипано до последния подробност. Нашата работа, моята и на футболистите, е единствено да слушаме и да изпълняваме ", сподели Пенев след награждаването.

" Моите фантазии стигат колкото се може по-нависоко и по-надалеч. Разбира се, първо би трябвало да се изучавам, да развъртвам самочувствие и дай Боже, някой ден да стана добър футболист. Благодаря за шанса, който ми се дава от Хебър и мощно се надявам да съумея да го сграбчи. Всеки един футболист на тима ме приема обикновено, беседвам с безусловно всеки ", добави той.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР