Наистина случващото се в Русия е проблем за нея. Основният

...
Наистина случващото се в Русия е проблем за нея. Основният
Коментари Харесай

Дипломат: Путин сам си отгледа тези чудовища

„ Наистина протичащото се в Русия е проблем за нея. Основният фокус за нас би трябвало да продължи да бъде помощта за Украйна. Не изключвам всичко това да е авансово квалифициран сюжет за да се отвлече вниманието от идните загуби в  Украйна ”, изясни по Народоосвободителна въстаническа армия Велизар Шаламанов, някогашен министър на защитата. Той допуска, че Путин ще продължи разиграването на нуклеарния шантаж.

За страдание такива думи чухме и от президента Румен Радев, като побърза да каже, че не би трябвало да се радваме на това развиване за съветската страна, тъй като нуклеарният боеприпас на страната може да попадне в ръце на човек, който е по- неконтролируем от Путин. Едва ли не, че съветският президент е по-добрата алтернатива ”, сподели още Шаламанов.

„ Пътищата на Путин и Пригожин сигурно се разделят. Руският президент отгледа тези чудовища. Пригожин е единствено върхът на айсберга. В съветската страна, финансирани със средства на държавния бюджет, има над 40 такива паравоенни организации ”, е мнението на Милен Керемедчиев, някогашен заместител външен министър и посланик.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР