Наградите Оскар винаги са били събитието на годината, което цял

...
Наградите Оскар винаги са били събитието на годината, което цял
Коментари Харесай

И звездите плачат: Джон Траволта се срина на сцената по време на Оскарите

Наградите " Оскар " постоянно са били събитието на годината, което целия свят чака с интерес. Безброй киномани застават пред дребните екрани с боязън, даже и в дребните часове на нощта, с цел да следят церемонията и да видят дали техният любимец ще получи отличие. 

И тази година събитието беше зрелищно, само че даже в суетата и в най-вълнуващите моменти, би трябвало да си спомняме за тези, без които светът на кино нямаше да е същият. Тези, които към този момент не са измежду нас, само че Холивуд има моралния дълг да уважи. Една от тях е Оливия Нютън-Джон, която загуби дългогодишната си борба с рака през лятото на 2022-ра. 

Актрисата пое последния си мирис на 8-и август, на 73 години, в дома си, заобиколена от фамилията си и най-близките си другари. А Джон Траволта несъмнено беше от специфичните хора в живота ѝ.



Двамата имат звездно партньорство във великия мюзикъл " Брилянтин ", а през годините резервираха ужасно другарство. И по този начин беше до самия край...

Снощи Джон Траволта уважи починалата Оливия, както и други именити актьори, които си отидоха от този свят през 2022-ра. И макар да е влизал в десетки облици и светлините на прожекторите да светеха право в него, за няколко секунди си разреши да бъде просто човек. Не звезда, не артист, не личността Джон Траволта, а просто човек, който е изгубил близки другари.

" В тази промишленост, ние артистите имаме неповторимия шанс и разкош да вършим това, което обичаме, с цел да се устояваме. И от време на време имаме щастието да го вършим, дружно с хора, които започваме да обичаме. Днес честваме киното, нашата работа и всичко, което сме постигнали през последната година. Но през днешния ден почитаме и тези, които загубихме и които посветиха живота си на нашия поминък - и пред, и зад камера. Всеки от тях остави своя неповторим почерк. Те допряха сърцата ни, накараха ни да се усмихнем и останаха скъпи другари, на които ще останем вечно предани ", сподели през сълзи Траволта и сведе глава, до момента в който звучеше шлагер от " Брилянтин ", изпят от Оливия Нютън-Джон през 1978 г. 

 Джон Траволта

Зрителите оцениха високо силата на Джон Траволта да уважи близката си другарка и сътрудник. 

Припомняме ви, че за артиста борбата с рака не е непозната, откакто години наред се бореше за живота на брачната половинка си, Кели Престън, която загуби в края на 2020-а. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР