Наградиха победителите в два конкурса, организирани от ППМГ Акад. Иван

...
Наградиха победителите в два конкурса, организирани от ППМГ Акад. Иван
Коментари Харесай

Математическата гимназия във Враца награди най-добрите в конкурс за Коледна украса

Наградиха спечелилите в два състезанието, проведени от ППМГ „ Акад. Иван Ценов “, в навечерието на Коледните и Новогодишни празници – за най-красив коледен венец и най-интересно украсена врата на класна стая.

Най-добрите бяха избрани от комисия, формирана от учители и представители на Ученическия съвет към гимназията. Отличията връчи шефа госпожа Татяна Василева.



Първо място в състезанието за най-красив коледен венец зае Мария Валентинов от V а клас. Втори останаха девойки от VIII в клас, които създадоха два красиви коледни венци. Трети в класацията е Теодор Николов от V а клас.



В състезанието за най-интересно украсена врата на класна стая бяха раздадени пет награди.

На първо място се подредиха учениците от VII а клас, които дефинираха класната си стая за работилница на Дядо Коледа. Втората позиция заеха възпитаниците на IX а клас, а трети останаха VI б. Специалната премия на шефа на учебното заведение получи XI д клас, а премията на Ученическия съвет отиде при X в клас.

Госпожа Татяна Василева изрече специфична признателност към родителите, подкрепили своите деца в изработването на коледната декорация. Тя акцентира какъв брой значим е образецът, който се дава на подрастващите за опазване и удостояване на традициите, свързани с празниците.

Благодарствени писма получиха също Училищното настоятелство и Обществения съвет за сполучливата взаимна работа през миналата година. Грамоти за своята дейна активност при организирането на благотворителни акции в навечерието на светлите празници получиха и членовете на Ученическия съвет.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР