Наградата Лъвско сърце - Трифон Иванов за 2021 г. съвсем

...
Наградата Лъвско сърце - Трифон Иванов за 2021 г. съвсем
Коментари Харесай

Д-р Великов: "Лъвско сърце" е специална награда. Възхищавам се на Ериксен


Наградата " Лъвско сърце - Трифон Иванов " за 2021 година напълно справедливо попадна в ръцете на лекаря на " Лудогорец " доктор Валентин Великов. Той бе измежду първите, които се притекоха на помощ на футболиста на Дания - Кристиан Ериксен, който получи сърдечен арест по време на мача с Финландия от европейското състезание.

Великов беше отличен в обичайна анкета и в типичния си непретенциозен жанр съобщи, че се тормози да застане пред публицистите.

Снимка: Lap.bg


" Искам още веднъж да подчертая, че нашата работа във футбола е екипна. Един без различен не можем. Приемам премията от името на целия екип, който бяхме в Копенхаген. Като тип премия ми е първа. Досега съм получавал морални награди от футболисти и пациенти. Тази е специфична за мен. Герой не се усещам. След към 20 години трудов стаж за пръв път излизам на напред във времето пред толкоз микрофони и по тази причина съм толкоз обезпокоен ", сподели той.

За благополучие Кристиан Ериксен е добре и даже се завърна към футболния терен. Той носи фланелката на британския " Брентфорд ".

Снимка: Lap.bg


" Възхищавам се на играча, че събра храброст да продължи футболния си път. Това е прочувствен и психичен миг да преодолееш и да продължиш напред. Футболът е по-силен от всички. При вярна и бърза реакция възобновяване може да е до 100%. Когато има дефибрилатори и добре подготвен екип може да стигне до 100% ", сподели той.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР