Наглостта на шофьорите във Враца е безкрайна. Всеки ден в

...
Наглостта на шофьорите във Враца е безкрайна. Всеки ден в
Коментари Харесай

Наглостта е безкрайна! Дядо със софийска кола паркира на тротоар във Враца /снимки/

Наглостта на водачите във Враца е безкрайна. Всеки ден в града под Околчица не стопират да никнат като гъби коли по тротоарите и тревните площи, а пешеходците не стопират да недоволстват. И с цялостно право.
Поредното безочливо паркиране е на улица "Ген. Леонов ". На фотоси, изпратени в редакцията на организация BulNews от сърдит врачанин, се вижда безумно спряната на тротоар кола със софийска регистрация.
Водачът на лекия автомобил "Пежо 407 " е паркирал най-спокойно возилото си, с цел да му е по-удобно да си натовари багажа. Видимо възрастният мъж не се е тормозил от неудобството, което е основал за вървящите по тротоара хора.
На едната фотография ясно се вижда знакът, забраняващ паркирането и престоя на транспортни средства след него и може би индивидът е решил, че откакто качи колата на пешеходната зона всичко ще бъде наред - за него очевидно е по този начин, само че не и за пешеходците.
Явно модата, която навлиза в града ни се разпростанява с висока скорост, само че на врачани от ден на ден им писва от тези неуместни обстановки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР