Наглите американци не просто санкционират когото си искат, но и

...
Наглите американци не просто санкционират когото си искат, но и
Коментари Харесай

Костадинов: Наглите американци нарушават каквито закони си искат, а Доносническа България мълчи

Наглите американци не просто глобяват който си желаят, само че и безочливо нарушават каквито непознати закони си желаят.

Това написа във " Facebook " водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов. Той имаше поради изнасянето на персоналните данни на глобените по " Магнитски ".

Ето и цялата обява на Костадинов в обществената мрежа:

Вече седмица мина, откогато държавното управление на Съединени американски щати разгласява на страницата на своето министерство на финансите персоналните данни на глобените от американците български жители. Във връзка с това едно оглушително безмълвие направи мощно усещане в нашето общество - мълчанието на Доносническа България. За този интервал доносниците не пратиха нито един донос в Комисията за отбрана на персоналните данни, не проведоха митинг пред американското посолство, нито пък задвижиха клеветническа акция по медиите против Съединени американски щати. Изненадан съм, тъй като доносниците проведоха пълномащабна акция против събирането на подписи за осъществяване на референдум за опазване на българския лев, само че мълчат срамно и гузно за наглото и брутално тъпчене на българските закони от американците.

Публикувам фотоси от страницата на американското министерство, като съм заличил персоналните данни на българите. Ако желаете да ги научите, просто би трябвало да влезете в тази страница. Наглите американци не просто глобяват който си желаят, само че и безочливо нарушават каквито непознати закони си желаят. Изводите по отношение на американците и нашите американски подлоги, доносниците, оставям на вас.

 

 



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР