Нагли цигани тормозят цял квартал във Враца. За това сигнализира

...
Нагли цигани тормозят цял квартал във Враца. За това сигнализира
Коментари Харесай

Врачани пропищяха от нагли роми, тормозят цял квартал

Нагли роми тормозят цялостен квартал във Враца. За това алармира пострадал, написа " Булнюз ".
Живеещите на улица „ Река Лева “ и улица „ Никола Занкин “ се оплакват, че от известно време насам „ бедните “ роми подлагат на гнет целия квартал.


„ На всички ни пристигна до гуша от тях. Не е обикновено да надуват музиката до дупка и да пускат мазни кючеци когато и да е на денонощието и никой да не може да им каже нищо “, оплакват се изтормозените врачани.

Оказва се, че „ братята “ са се настанили нелегално в рушаща се сграда в квартала, където постоянно си устройват пиршества. Преди това те живеели още веднъж нелегално в общинско жилище на същата улица, само че били изгонени от там. Въпреки, че минават за обществено слаби и изнемогващи, ромите карат и паркират пред „ жилищата “ си бляскав Мерцедес S-Class, който им служи за уредба по време на продължаващите с дни купони.



Проверка в община Враца сподели, че парцелите, в които са се настанили ромите, в действителност са на общината и частна благосъстоятелност. От администрацията ни обясниха, че поради рушащото се положение двете постройки ще бъдат бутнати до края на месеца.
Не е ясно обаче дали това ще приключи издевателството над живеещите в квартала и дали ромите няма да си разрешат да си сковат бараки на мястото на руините.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР