Нагли апаши обрали Наско Месечков и семейството му, при това

...
Нагли апаши обрали Наско Месечков и семейството му, при това
Коментари Харесай

Нагли апаши обраха Наско Месечков докато спи

Нагли апаши обрали Наско Месечков и фамилията му, освен това до момента в който спят. Крадците проникнали в дома на звездата от „ Денсинг старс ” и съумели да откраднат куп персонални движимости, измежду които няколко чифта долни дрехи, техника и пари, научи HotArena .

Бандидите проникнали преди седмици, измежду нощ. Те очевидно са били чудесно осведомени по отношение на разположението на камерите към постройката и ловко са ги избегнали, нахлувайки в къщата през дограмата, без никой да ги усети.

„ Не е прелестно, тъй като бяхме у дома с децата си, до момента в който спим ”, споделя Месечков. Той не е усетил наличието на нарушителите, а схванал за обира сутринта.

Наглите крадци явно са познавали доста добре региона и къщата. Музикантът обаче не може да си изясни за какво са му отмъкнали и долното долни дрехи от вкъщи.

Крадците протегнали ръка първо на техниката, ситуирана във всекидневната, а по-късно се насочили и към стаята на Атанас. Вече проникнали в жилището, мъжете са имали опция да вземат куп скъпи неща , написа „ Телеграф ”.

Наглите апаши обаче били толкоз уверени в себе си, че даже се преместили в прилежащата къща след обира. Оказва се, че фамилията на хореографа не за първи път става жертва на сходен грабеж.

Съпругата му Кремена е претърпяла сходен призрачен сън като дете, когато апаши обират къщата й още веднъж до момента в който спи.

„ Групите в региона се знаят, само че не могат да ги заловен ”, тъй като нямат улики ”, добавя в утринния блок на Нова телевизия Месечков. Слез този случай известният танцьор е „ живата ” защита на дома си.

Вместо да спи, Месечков следи камерите и следи какво се случва към кооперацията му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР