Нагласено ли е танцувалното шоу, питат се зрителите, след като

...
Нагласено ли е танцувалното шоу, питат се зрителите, след като
Коментари Харесай

Изгониха Филип Буков от „Денснг старс” преди Дънди и Емрах

Нагласено ли е танцувалното шоу, питат се феновете, откакто отпадна техния любим артистът Филип Буков. Който не можа да взе участие онлайн в предаването. Участието му бе показано на запис тъй като сега на излъчването бил на зрелище в провинцията.

Това, че Буков отсъства от лайва бе оценено от журито с рецензия. Като най-жестока бе от страна на Илиана Раева, която с думите си засегна усмихнатия артист, който пусна пост и отговори за какво се е наложило да отсъства от живото предаване.

Постът на акьора с пояснение за какво отсъства

Само, че прекомерно ниските оценки, който двойката получи от съдиите бяха повода да изоставен шоуто.А съгласно феновете не заслужаваха да отпаднат. Според тях Ралица и Филип се показаха доста по почтено да вземем за пример от Дънди и Емрах, че дори и от Валери и любимците до в този момент доктор Неделя Щонова и контузения Наско Месечков.

„ По-добре да не бяха отстранявали никой, всички двойки бяха чудесни! ”, „ Жалко за Филип, имаше доста по-зле от него, само че очевидно със СМС-те ги избавиха, има двойки, които от дълго време трябваше да отпаднат, измама! ”, ядосват се феновете на Филип и Ралица. Които съжалиха професионалната танцьорка, че сама трябваше да понесе отстраняването от „ Денсинг старс ” поради неналичието на колегата й.

Автор:Блиц

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР