Нага Мунчети разкрива единственото правило, към което винаги се придържа

...
Нага Мунчети разкрива единственото правило, към което винаги се придържа
Коментари Харесай

Нага Мунчети от BBC Breakfast разкрива строги правила в дома с рядко виждан съпруг

Нага Мунчети разкрива единственото предписание, към което постоянно се придържа вкъщи със своя рядко виждан брачен партньор.

BBC Водещата на закуска разкри, че е доста прецизна във връзка с питателните си привички през нощта в дома в Хартфордшир, който споделя със брачна половинка си Джеймс Хагар и двете им котки.

Тя сподели: „ Никога не хапвам след шест вечерта. Дисциплинирана съм във връзка с леките закуски, само че ще изпия едно или две квадратчета черен шоколад и чаша вино пред тв приемника със брачна половинка ми. "

Нага стартира доста рано от четвъртък до събота като водещ на BBC Breakfast с Чарли Стейт. Водещата, която също е хазаин на BBC Radio 5 Live, разкри, че се разсънва в 3:45 сутринта в дните, в които взе участие в BBC Breakfast.

Въпреки това, тя призна, че е по-малко прецизна във връзка с времето си за лягане. Тя добави към The Times: „ Лягам си към 10.30 и чувам Today in Parliament, подкаст за ръгби или се задълбавам в дълго четиво на Times. Унасям се в среднощ и дремя като мъртв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР