Надяваме се да не сте някоя от зодиите, които ще

...
Надяваме се да не сте някоя от зодиите, които ще
Коментари Харесай

Зодиите, които трябва да се пазят от КРАЖБА до края на февруари

Надяваме се да не сте някоя от зодиите, които ще ви посочим в днешната публикация. До края на февруари ги грози заплаха от кражба и те би трябвало да са в действителност доста виновни към персоналните си движимости. Нека не забравяме, че не всеки, който ни се усмихва в лицето, е благодетел. Добре е постоянно да имаме едно мислено и да бъдем внимателни.

Ето кои са зодиите, които ги грози заплаха от кражба:

Дева

Девите нормално са хора, които обичат да изпипват нещата си. Те съвсем постоянно имат надзор над протичащото се и рядко в живота им нахлува безпорядък. Към края на февруари обаче няма да са по този начин проведени и непрестанно ще не помнят персоналните си движимости на публични места. Добре би било да не носят огромна сума пари в себе, както и да не споделят персоналната информация пред доста хора.

Лъв

Лъвовете пазят със зъби и нокти това, което им принадлежи. Понякога обаче, колкото и рационално да се отнасят към своята благосъстоятелност, позволяват дребни неточности, пораждащи съществени проблеми.

Лошата вест е, че в случай че не внимават, някой може да се възползва от банковата им сметка и да пазари на техен тил.

Риби

Рибите постоянно гледат през розови очила и считат, че щом те не са в положение да причинят нищо неприятно на никого, то и останалите подхождат като тях. Да, обаче не е по този начин. Около нас всекидневно минават хора, които дебнат плячката си. Много е значимо представителите на зодията да се пазят от крадци и да не носят никакви скъпи бижута по себе си.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР