Надяваме се, че нямате нищо против да сте в центъра

...
Надяваме се, че нямате нищо против да сте в центъра
Коментари Харесай

ЛЕТЕН Хороскоп: Овни, това лято ще се движите само нагоре

Надяваме се, че нямате нищо срещу да сте в центъра на вниманието Овни, тъй като вашият хороскоп за лято 2022 година е обвързван с това да живеете в светлината на прожекторите! Въпреки това, при започване на лятото ще ви се прииска да се отдадете на фамилията и приятелите си, защото то стартира със сезона на Рака. Тъй като Венера проблясва през вашия приказлив трети дом, ще се радвате на доста внимание от страна на околните и обичания човек. Не сте обвързани? Възможностите за запознанства са неизбежни, само че към този момент не е належащо да им поставяте етикет!

След като Марс, вашата ръководеща планета, влезе в Телец на 5 юли, може да почувствате, че е време да се концентрирайте повече върху на практика въпроси. Някои от вас може даже да получат отговор от дълго чаканото предложение за работа към пълнолунието в Козирог на 13 юли. Някои от вас може даже да се почувстват подготвени да изискат това покачване, което знаете, че заслужавате.

Сезонът на Лъва стартира на 22 юли, което постоянно е мотив за празнуване, изключително за вас! В последна сметка слънцето Лъв ще грее непосредствено във вашия блестящ пети дом на любовта, пристрастеността и удоволствието. Ако не сте на открито да пиете цветни коктейли с другари, може да изберете да танцувате цяла нощ с новата си тръпка. Вашият насочен, планетарен шеф, Марс, ще влезе в Близнаци в средата на месеца, увеличавайки желанието ви за интелектуална стимулация. Добрата вест? Ще имате наличните хрумвания, принадлежности и запаси, с цел да свършите работата!

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР