Надявам се сега да няма нито хаос, нито криза. Това

...
Надявам се сега да няма нито хаос, нито криза. Това
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Възможно е да водим разговори с ПП-ДБ, подходът да е много по-балансиран

Надявам се в този момент да няма нито безпорядък, нито рецесия. Това сподели Томислав Дончев от ГЕРБ пред Българска национална телевизия. Такава фигура като Росен Желязков да стане министър-председател, щеше да има мнения, че ГЕРБ владее служебното държавно управление, сподели той.
Прочетете още
Рано е да приказваме за министър-председател. Списъкът е дълъг, сподели Дончев.

 Никой няма да препоръчван, дано направи най-хубавата преценка, да създадем спокойни избори и да не разгаря политическата конюнктура, по този начин Дончев отговори на въпроса " Кой министър-председател ще предложи на президента Радев ".

 Дончев направи две съпоставения за провалените диалози сред ГЕРБ и ПП-ДБ - даже изящна структура без основа, няма по какъв начин да стане здрава, сподели той и риторично пита кой е отговорен, в случай че една връзка не върви - този, който я приключва, или този който е направил връзката невъзможна. Другата страна направи връзката невъзможна, безапелационен бе той. 

Депутатът разяснява, че е склонен да се стартира полемика за промени. Подмяната на един човек с различен не е промяна, сподели той. 

Според него ГЕРБ не е жертва на ПП-ДБ и не би трябвало да се показват като " тънкообидни госпожици ". По думите му ГЕБ желае институциите да се трансформират по верния път.

Възможно е да водим диалози с вярата методът да е доста по-балансиран. Едно държавно управление съществува, с цел да дава резултати, сподели той. 

Има положителни неща свършени през тези 9 месеца, напредъкът по Шенген е едно от тях, стана ясно от думите на Дончев.  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР