Надявам се многоуважаемите медии, все пак гледам телевизия и се

...
Надявам се многоуважаемите медии, все пак гледам телевизия и се
Коментари Харесай

Борисов: Грешно освободих Цветанов, щом така се неглижира днес казусът Чаталджа

" Надявам се многоуважаемите медии, въпреки всичко виждам телевизия и се осведомявам от нея, в сходни проблематики - то бяха живи, умрели, през специалисти, па парцели, па фотоси, па асансьори, с часове и седмици. Сега вашият въпрос увисва във въздуха, тъй като това не съм го видял на никое място. След като за всички тези национални медии това не е тематика... ", отговори Борисов на журналистически въпрос. 

И напомни телевизионните включвания от абсурда към парцела на Цветанов. " Помните ли тези живи връзки от парцела на Цветанов с какъв брой коства, по какъв начин коства, специалисти? Аз ги помня, тъй като неверно тогава освободих Цветанов. Ако знаех, че вие по този метод ще неглижирате сходни проблеми , за какво щях да си предизвиквам това на партията, дето се вика - дясната си ръка да освободя ", обърна се към представителите на медиите Борисов.

" Разбирам, че това не е никакъв проблем. Наслушах се на паралелна страна , еди каква си страна. Чудя се кой задава тона, кое е значимо за медийната среда, с цел да бъде едното с часове и дни държано в медийното пространство, когато е против нас, а примерно една видна корупционна скица в министерството на спорта - десетки хиляди левове рушвети, няма нито един коментар за това министерство, няма никакъв отговор на министъра ", разяснява още Борисов.

" Преди една седмица им дадох опция и на сътрудниците от Политическа партия да кажат и за чистачката ли са били тези десетки хиляди левове, или за зам.-министър и министър, само че това не е тематика за вас. Да изброя ли още тематики, които не са тематики за вас ", попита риторично водачът на ГЕРБ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР