"Надявам се Емил Кошлуков да ми разкаже за ТВ7, за

...
"Надявам се Емил Кошлуков да ми разкаже за ТВ7, за
Коментари Харесай

Минеков за Кошлуков: Надявам се да ми разкаже за ТВ7, КТБ и Цветан Василев

"Надявам се Емил Кошлуков да ми опише за ТВ7, за което отговаряше банкрутиралата КТБ и Цветан Василев, а може би и Делян Пеевски. Искам да знам какво прави името му тук ", сподели Велислав Минеков.
По думите на културния министър шефът на националната телевизия е бил част от екипа на телевизия „ Алфа “ на партия „ Атака “. Тази детайлност отсъствала от биографията на Кошлуков, която е оповестена в уеб страницата на националната телевизия.
„ Има още една компания, която би трябвало да има рестрикции и в нея съучаства Емил Кошлуков. Той е в управлението, мисля, става въпрос за „ Нюфрейм медия БГ “, сподели Велислав Минеков по време на конференция пред публицисти.
Според Минеков Кошлуков е обвързван с компаниите, които са глобени по закона „ Магнитски “.
„ Кошлуков би трябвало да бъде подложен на същите ограничения, като останалите свързани с тези компании. Искам ДАНС и всички служби да схванат какво се е случило в този интервал. Тук не става дума за независимост на словото, а за серия от безобразия, осъществени персонално от шефа на националната телевизия “, сподели Минеков.
„ Аз желая да знам от Съвет за електронни медии детайлности във връзка с наличието на Кошлуков като шеф в „ Алфа “. Искам да знам също детайлности, които да бъдат подкрепени със информация на Национална агенция за приходите и Национален осигурителен институт, с цел да се уверим, че е бил в действителност подобен “, сподели още културният министър.
Той изрично отхвърли да упреква публицисти и да упражнява институционален напън върху Българска национална телевизия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР