Надявам се да бъде сформиран работещ кабинет в обозрим срок,

...
Надявам се да бъде сформиран работещ кабинет в обозрим срок,
Коментари Харесай

Стефан Янев: Надявам се да бъде сформиран работещ кабинет в обозрим срок |

Надявам се да бъде образуван работещ кабинет в обозрим период, защото това е належащо за всички българи. От изявленията в Народното събрание чух визии и цели, които съответстват със започнатото от служебното държавно управление.

Това съобщи служебният министър-председател Стефан Янев в Народното събрание.

По думите му целите са свързани с ограничението на непрозрачното харчене на обществени средства, обществените области, опазването на здравето, образованието и подпомагането на бизнеса. 

" Това, което беше декларирано за правосъдната промяна, е нещо, което всички чакаме. Почти всяка година не сме сюрпризирани от рецензиите в отчетите на Европейска комисия ", добави той. 

Премиерът съобщи още, че се надява поръчките, които са дадени от парламентарните сили, да се осъществят в нужния разговор, да се откри консенсус и бъдещото държавно управление да бъде добре показано.

По думите му държавното управление би трябвало да бъде основано въз основата на цели, стратегия и това, което е значимо за българските жители и бъдещото на България, " с цел да я има България и нас ".  

На въпрос дали има предложение към него или министри да продължат да са част от ръководството Янев отговори, че всичко е допустимо. " Принципът е следният: да има стратегия, коалиция и ясни цели, да има единодушие, а по-късно е диалогът за персони, които могат да бъдат във всяка една посока ", добави той.   
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР