Надявам се, че тези опции за готвене в кафемашина ще

...
Надявам се, че тези опции за готвене в кафемашина ще
Коментари Харесай

Какво може да се приготви в обикновена машина за кафе?

Надявам се, че тези варианти за готвене в кафемашина ще оказват помощ на актуалните и бъдещите студенти най-малко малко да разнообразят и подобрят диетата си

Когато бях в лицей и живеех в студентско общежитие, ни позволяваха да държим в стаите единствено електрически чайници и кафемашини – и без повече електрически уреди.

Ако тогава единствено знаех на какво е способна машина за кафе, щях да хапвам пица и всевъзможен различен отпадък доста по-рядко. Надявам се, че тези варианти за готвене в кафемашина ще оказват помощ на актуалните и бъдещите студенти да имат повече разновидности за нашарване на своите менюта. И най-много – за избавление в обстановките, когато парите са на изчерпване.

Овесена каша: изсипете овесена каша в контейнер за вода и в нея налейте вряла вода. Voila. Няколко минути – и здравословната закуска е подготвена.

Варени яйца: поставете яйцата в купа с вода и ги оставете да се готвят 10-12 минути.

Колбаси: варят се по същия метод като яйцата. Оставете горещата вода да покрие съда, в който първо сте поставили саламите, и изчакайте няколко минути.

Топли сандвичи: с цел да приготвите това ядене, използвайте нагревателната повърхнина на кафеварката като тиган.

Палачинки: Поставете незалепващо фолио върху нагревателната повърхнина и от горната страна изсипете свареното тесто за палачинки.

Задушена риба в долния контейнер + зеленчуци – в отделението за смляно кафе: идеално здравословен обяд, изцяло подготвен в кафе машина.

Шоколадово фондю: това ядене несъмнено ще озари напрегнатите часове на подготовка за сесията. Загрейте сметаната, разбийте и разтопете тъмния шоколад в нея, в случай че имате малко захар – също прибавете. Готово. Сега можете да потопите в получената примес части бисквитки, филийки мандарина, ябълки и така нататък

Кюфтета: напълнете долния съд с доматен сок, поставете месните топчета и пуснете са се загрее.

Концентрирана чорба: изсипете концентрата чорба в долния контейнер и оставете врящата вода да тече до мечтаната консистенция. Разбъркайте и оставете на топло за няколко минути.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР