Надявам се, че днес по-скоро емоцията взе връх. Като дадем

...
Надявам се, че днес по-скоро емоцията взе връх. Като дадем
Коментари Харесай

Христо Иванов: ГЕРБ, БСП и ДПС вече не са само хартиена коалиция, но и такава на реванша

Надявам се, че през днешния ден по-скоро страстта взе връх. Като дадем оръжие на Украйна, няма да влезем във война, нито Българската войска ще завърши. Цялостната агитация, че ще влезем във война с Русия ще се счупи и ще се види, че за България ще е потребно да даде оръжие на Украйна. 

Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ съпредседателят на " " (ДБ) Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския във връзка днешните разногласия за даването на оръжие на Украйна на консултациите при президента.  

" Диктаторът от Кремъл би трябвало да бъде спрян. Срещу неговия вид експанзия би трябвало да има твърда и ясна позиция. Това е първият кръстопът, пред който сме изправени. България се пробва да лъкътуши от тази твърда и ясна позиция. Заради връзките ни с Българска социалистическа партия в предходното държавно управление, това не се случи и ние разбираме нашата неточност и не бягаме от виновност. Путинската експанзия би трябвало да бъде спряна, с цел да може други като него да схванат, че номерата им няма да минават ", безапелационен бе той. 

" Вторият кръстопът, пред който сме изправени, е какво ръководство чака България. С измененията в Изборния кодекс (ИК) очевидно се върви към предварителни избори. С тези промени беше счупена и тънката коричка, която даваше някакви шансове за разговри. За мен хартиената коалиция стартира да се образува още с избора на ръководител на Народно събрание и тя към този момент е освен това от хартиена. Това е коалиция на реванша. Трябва да е ясно дали България ще тръгне към реванш и реституция на статуквото или ще тръгнем по пътя на промените. Надявам се, че президентът не е раздразнителен от обстоятелството, че може да му се наложи да даде третия мандат на Демократична България и по тази причина да ни атакува по този начин ", добави Иванов. 

" Борисов в негов жанр се появи и предлага едноседмична комисия, която да гледа измененията в ИК. Ние също сме за разговор, само че той би трябвало да бъде структуриран. Излязоха няколко оферти, които ще лишават доста повече от една седмица, с цел да беседваме обикновено и да можем да разбираем на обществото. Несериозно е това да се случи за една седмица. Как ще разбираем на хората за какво би трябвало да сменим " Борисовските " машини с американски? Трябва да се даде повече време на тази комисия, с цел да намерим единодушие. Всичко друго ще значи, че новата коалиция на реванша желае да бетонира ситуацията си и да се готви за едни предварителни избори ", сподели още Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и разясни, че явяването дружно с " Продължаваме промяната " и " Спаси София " на локалните избори следващата година е въпрос на диалози и договаряния. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР