Надявам се баща ми да е добре, не е правил

...
Надявам се баща ми да е добре, не е правил
Коментари Харесай

Синът на избягалия брутален убиец с доста интересни думи за престоя си в ареста

" Надявам се татко ми да е добре, не е правил опит да се свърже с мен. Надявам се да е жив и здрав, да имам някаква новина, просто нещо отнякъде ". Това сподели пред Би Ти Ви синът на Владимир Пелов – пандизчията, който избяга от Централния софийски затвор преди три дни. Той беше арестуван от полицията по отношение на следствието, само че през днешния ден беше освободен. 21-годишният студент по педагогика споделя, че съвсем не си спомня последните три дни. Казва, че не знае къде се намира татко му, а новината за бягството научил от полицията. Полицията го открива в дома му в Ботевград.

" Казаха, че татко ми е избягал от пандиза. Аз не знаех по какъв начин да отвръщам, не чаках ", споделя синът на пандизчията, който също се споделя Владимир. Минути по-късно той е откаран в полицията, където за диалог го очаквал началникът на районното ръководство в Ботевград. " Аз го попитах дали съм арестуван, той отговори, че не съм. Исках да изляза от стаята, той запречи вратата с тяло и не ме пусна. Проведе диалог по телефона – излъга, че съм се държал нападателно и съм го блъснал ", споделя момчето.

" Каза, че ме задържа за влизане с щурм в гараж за кражба ", добавя още той. По-късно Владимир бил разпитван и за бягството на татко си, само че отказал да приказва без юрист, тъй като " видях по какъв начин могат да извъртят нещата ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР