Надеждата на Реал Сосиедад за участие в Шампионската лига се

...
Надеждата на Реал Сосиедад за участие в Шампионската лига се
Коментари Харесай

Инбет очаква корнери и картони на Реал Сосиедад - Алмерия

Надеждата на Реал Сосиедад за присъединяване в Шампионската лига се сблъсква със идващото предизвикателство във вторник на " Реал Арена " против Алмерия, който се намира в рискова непосредственост до зоната на изпадащите.

Домакините са на четвърто място с 65 точки. Петият Виляреал, първият клуб отвън местата, даващи право на присъединяване в Шампионската лига, е на пет точки зад тях. Баските завоюваха последния си мач в Ла Лига с 2:1 на " Камп Ноу " против Барселона, като удължиха серията си без проваляне на шест срещи – 4-2-0.

Гостите пък, въпреки и 13-и, са единствено на 4 точки от рисковата зона, и при три оставащи кръга нямат право на разпределяне. Въпреки това, фаворизира съществено Реал Сосиедад, като му отрежда коефициент от 1.46 за победа. Равенството е със ставка 4.70, а възможният триумф за Алмерия – 6.54.

Факт е, че в случай че сумираме индикаторите на двата отбора, те са малко под двете линии, които букмейкърът предлага. Но в тази ситуация зарядът и наложителните три точки и за единия, и за другия тим значат, че е допустимо да забележим както много картони, по този начин и не малко корнери.   

 

18+ Участието в хазартни игри крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР