Надежда Вишева, която от началото на романтичното шоу се спряга

...
Надежда Вишева, която от началото на романтичното шоу се спряга
Коментари Харесай

Ето я Надежда Вишева от „Ергенът” преди тунинга

Надежда Вишева, която от началото на сантименталното шоу се спряга за едната от двете финалистки съумели да допрян сърцето на ергена е художничка по специалност и е майка на наследник на девет години. Дамата, която не е в първа младост преди време се е подложила на куп корекции и претърпяла забележителна трансформация.

Приятелите я  наричат Нани, която се е подложила на разкрасителни процедури, с цел да усъвършенства типа си. На фотосите от сватбата си мадамата наподобява много по-различна, в сравнение с в този момент след модификацията.

Според слуховете всичките й корекции били платени от някогашния й брачен партньор, който  се погрижил за външния й тип след сватбата.

На очи най-се набива корекцията на носа на Нани, който съгласно експерти е променян най-малко два пъти. Докато се доближи до стремежи от нея резултат и да стане дребен и обаятелен.

Слага си и филъри освен в устните, а и в овала на лицето си, който все още е очевидно друг от преди. Сложила си е силикон в бюста, пипнала е и усмивката си.  И по този начин до момента в който се получи мечтаната от нея хармония.

Автор:Лупа.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР