Надали питате още на първата си среща каква зодия е

...
Надали питате още на първата си среща каква зодия е
Коментари Харесай

Какво подтиква към изневяра всяка зодия?

Надали питате още на първата си среща каква зодия е индивидът, с който сте решили да излезете. А може и въобще да не вярвате в зодиакалните знаци.

Истината обаче е, че има някои неща, които са общовалидни за всяка съответна зодия. Така да вземем за пример мъчно бихте разделили Телец от обилната и красиво сервирана храна в първокласен ресторант, както и едва ли можете да не сте запленени от чара на Близнаците.

А дали има и общовалидни правила, що касае изневярата? Да, има. Или най-малко ненапълно. Какво подтиква към невярност всяка зодия?

Изневерите за Овен

Овните са зодия, която обича заниманията, пътешествията, откриването на нови хоризонти и всичко останало, което би провокирало някаква тръпка в душицата им. Те могат да са доста правилен сътрудник, само че единствено в случай че подхранвате тези им стремежи. В случай че на Овена му стане скучно, той бързо би се ориентирал към място, на което да му е по-интересно и занимателно.

Как изневерява Телец

 Изневяра при зодиите

Телците са земна зодия, като множеството от тях държат на стабилността и фамилния уют. Това е положителната вест. Лошата вест е, че за разлика от овните, които могат елементарно да се втурнат в къси изневери от досада, при телците това би означавало напълно да ви зачеркнат. За да ви изневерят, значи има доста сериозна причина за това.

Близнаци

Близнаците са веселяци по душа и постоянно са център на компанията. Да флиртуват е в кръвта им и постоянно се впускат в къси мимолетни изневери. Дори не го вършат преднамерено. Без усеща, единствено поради секса.

Рак

Раците са чувствителни и уверени. За тях е значимо да са уверени, че са попаднали на своята сродна душа. Ако изпитат и най-малкото подозрение в това, те бързо биха ви захвърлили и самоуверено биха траяли напред в търсене на същинското съвършенство.

Лъв

Лъвовете са от зодиите които, сходно на телците, биха ви изневерили единствено в случай че имат сериозна причина за това. Спадат към тези зодиакални знаци, които избират спокойния живот, без възникването на никакви драми в него.

Дева

Девите рядко биха ви изневерили и могат да са ви правилни до гроб, както се споделя. Ако решат да ви изневерят, то ще е подтикнато от тяхното чувство, че имате потребност от наказване, а неприятното е, че като отлични комбинатори вие едва ли ще разберете за това.

Везни

 Изневяра

Е, тук към този момент не можем да ви кажем нищо хубаво. Наистина би трябвало да сте нащрек с Везните или просто да свикнете с мисълта, че те постоянно изневеряват. Рядко от обич, тъй като бързо им доскучава.

Скорпион

Скорпионите са измежду най-верните натури. Трябва съществено да ги нараните или просто да се намеси някаква случайност заради която биха ви изневерили. В множеството случаи те даже сами биха признали грешката си.

Стрелец

Като същински Стрелци, представителите на тази зодия на драго сърце биха забили вълшебната стрела на Купидон във всеки, който се изпречи пред тях. Това е зодия, която обича да се забавлява и да флиртува с всеки, който влезе в полезрението ѝ. Хей по този начин, за заниманието, не за нещо съществено.

Козирог

Козирозите са от тези зодии, които са извънредно амбициозни. При тях персоналните цели и упоритости, изключително кариерата, са над всичко. Това е повода те рядко да отдават сърцето си напълно на един сътрудник, както и постоянно да изневеряват.

Водолей

Водолеите са прекомерно любознателни и обичат да завоюват нови територии. Те постоянно изневеряват, въпреки и след това да съжаляват за това.

Риби

Рибите са много спорна зодия. Те могат както умерено да плават в личните си води, по този начин и да се трансфорат в хищници. Има риби, които са извънредно правилни на половинката си, само че и такива, които до момента в който ви изневеряват биха ви обяснявали, че сте единствени в живота им.

Вижте и какво значи, в случай че гаджето ви изневерява насън.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР