Надали има почитател на Теория за Големия взрив, който да

...
Надали има почитател на Теория за Големия взрив, който да
Коментари Харесай

Актьорът от Теория за големия взрив, който направи смелата крачка да сключи брак

Надали има обожател на " Теория за Големия гърмеж ", който да не помни всеки от присъщите персонажи от паметния комедиен сериал. Както и актьорите, сполучливо превъплътили се в тях.
 Кейли Куоко, рухването ѝ от кон и по какъв начин е можела да загуби крайници си
Когато Кейли Куоко е можела да загуби крайници си

История от старите ленти

Кевин Съсман не бе от централните облици, само че героят му - на неудачния и постоянно неудовлетворен продавач в магазина за комикси Стюарт Блум - бе също толкоз запаметяващ се.

И въпреки сериалът да е към този момент зад тила му (последните епизоди бяха снимани през 2019 г.), актьорската кариера на Кевин е във напредък и той продължава да се снима в редица продукции и телевизионни сериали.

Но най-хубавите неща за Кевин сега се случват в персоналния му живот. Преди дни, артистът разгласи, че е сключил брак с приятелката си Ади Хол. Новината разгласи самият той посредством обява в Instagram, на която театралничи дружно с брачната половинка и татко си по време на сватбената гала.

" Споменах ли, че се ожених този уикенд? ", написа шеговито 52-годишният Кевин.

Стотици близки и почитатели побързаха да засипят новата двойка с положителни пожелания. Към тях се включи и дългогодишният сътрудник на Съсман от " Теория за огромния гърмеж " Кунал Найяр, който изигра Радж Кутрапали.

Още през март, 2022 година Кевин показа, че връзката му с Ади става все по-сериозна, откакто показа фотография с годежен пръстен в обществените мрежи. А малко преди този момент двамата бяха видени дружно на премиерата на мини сериала The Dropout, в който артистът си партнира с звезди като Аманда Сейфрид.

А неотдавна Чък Лори, основателят на " Теория за огромния гърмеж " заяви, че работи по нов, втори спиноф на сериала. Решението очевидно е стимулирано от триумфа на ситкома " Младият Шелдън ", който към този момент има шест снимани сезона, написа People.

Най-дългият комедиен сериал завършва

Тъжно, само че факт

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР